Antreprenorii și managerii de companii din județul Bistrița-Năsăud au fost invitați joi, 12 septembrie 2019, începând de la ora 18.00, la Palatul Culturii Bistrița, unde a avut loc cel mai important eveniment de business organizat în acest an în orașul nostru.

Județul Bistrița-Năsăud reprezintă un climat favorabil pentru mediul de afaceri și a susținut de-a lungul timpului dezvoltarea multor companii de renume, care au devenit treptat lideri de piață în domeniul pe care îl reprezintă. În plan local există o comunitate antreprenorială puternică, competentă și diversă.

Evenimentul și-a propus să reunească, pentru câteva ore, reprezentanții acestei comunități, oameni de business din județul nostru și din țară, antreprenori cu experiență sau aflați la început de drum, oficialități, care împreună cu oaspeții noștri, au avut ocazia să dezvolte un dialog despre evoluția, oportunitățile și problematicile cu care se confruntă mediul antreprenorial din zona noastră.

Invitați de prestigiu, precum Camelia Șucu (Class Living), Cristina Chiriac (CONAF), Emanoil Viciu (Iris Design Center), Dan Paul (Asociația Brokerilor, BVB), Tudor Băbțan (ES Elektro Romania), Iulius Dumitru (www.ideas.ro) sau Virgil Zahan (Goldring), vor vorbi în fața publicului despre antreprenoriat, provocări, oportunități, modele de succes, inovație etc.

Revista Top 100 cele mai valoroase companii bistrițene, editată de platforma BistritaBusiness.ro, este un proiect editorial amplu, derulat pe parcursul a 10 luni și dedicat antreprenorilor bistrițeni care, în 2018, au înregistrat venituri importante în afacerile lor. E un TOP al primelor 100 de afaceri din județ, realizat jurnalistic, prin articole, analize, interviuri, fotografii, grafice. Un produs glossy, cu 170 de pagini, unde cititorii vor regăsi informații inedite despre cele mai mari companii locale, despre acționarii și managerii lor, despre investițiile realizate și planurile de viitor.

CONAF a luat ființă ca urmare a necesității de a crea o cultură antreprenorială adaptată la noile trenduri în materie de business și asta nu numai pentru antreprenoriatul feminin, ci și pentru întregul mediu antreprenorial. CONAF reprezintă cea mai mare entitate de acest gen din România, o organizație care promovează și susține antreprenoriatul românesc, lucru fără precedent și care deschide orizonturi de colaborare și cooperare atât pe plan intern cât și internațional. La CONAF întâlnești antreprenori cu experiență și o lume axată pe găsirea soluțiilor practice pentru dificultățile și problemele din mediul de afaceri românesc sau internațional, poți găsi oportunități de relaționare la un nivel înalt de pregătire profesională, îți poți consolida afacerea și poziția în cadrul comunității de antreprenori locali și regionali.

Vă propunem să urmăriți prezentarea pe care Iulius Dumitru, fondatorul www.ideas.ro, a susținut-o cu ocazia acestui eveniment!